El fòrum de moda sostenible Re-Barcelona tanca amb èxit la seva primera edició

Publicat 6/12/2019 12:41:09CET
Conferència durant el Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event
RE-BARCELONA

BARCELONA, 6 des. (EUROPA PRESS) -

El fòrum internacional de moda sostenible Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, que ha celebrat al Disseny Hub Barcelona la seva primera edició el 29 i 30 de novembre, ha tancat amb èxit després d'una assistència de públic que ha superat les expectatives, ha informat l'organització aquest divendres en un comunicat.

L'esdeveniment, que ha estat organitzat per Moda Sostenible Barcelona i impulsat per l'Ajuntament, ha comptat amb nombroses conferències d'experts, presentacions, projeccions, xerrades i tallers que han donat a conèixer iniciatives relacionades amb els reptes que es planteja el sector de la moda al voltant de la sostenibilitat.

En la primera jornada, es van reunir més de 30 conferenciants internacionals d'àmbits molt diversos per abordar el present i el futur de la moda sostenible, i més de 300 assistents, i gairebé es va arribar a plenar l'auditori del centre cultural.

Ha comptat amb projectes innovadors com peces de roba que absorbeixen el CO2, dissenys de tints naturals, alternatives al rentat en sec, start-ups ecologistes i marques locals.

Barcelona es posiciona com un referent i epicentre del sector de la moda sostenible i ètica a escala internacional gràcies al fòrum, que ja contempla una propera edició per l'èxit de la primera.

La directora de Re-Barcelona, Mónica Melero, ha fet un balanç positiu de l'esdeveniment, i ha assegurat que "s'ha consolidat com el principal fòrum de discussió de les millors i més innovadores pràctiques en sostenibilitat que redefineixen la indústria de la moda".