La Fira Internacional del Llibre comptarà amb la participació de 33 editorials catalanes

Publicat 27/11/2019 17:31:56CET

BARCELONA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

La Fira Internacional del Llibre (FIL) de Guadalajara (Mèxic) explicarà, per cinquè any consecutiu, amb la presència de 33 editorials catalanes de la mà de l'Institut Català de les Empreses Culturals (Icec), que vol "donar un impuls a les empreses i professionals del món del llibre a Catalunya".

L'Icec ha informat aquest dimecres en un comunicat que "oferirà una imatge conjunta del sector" a Mèxic, des d'aquest dissabte fins al 8 de desembre, amb una parada institucional a través de la marca internacional 'Catalan Arts Books'.

Segons el comunicat, la presència de professionals catalans en anteriors edicions ha estat "habitual i nombrosa", en la qual és la cita llatinoamericana més important i la reunió del món editorial en espanyol més gran del món.

La FIL és "un espai de treball dissenyat perquè editors, agents literaris i institucions entre d'altres puguin desenvolupar reunions de negoci, fer trobades amb els seus homòlegs en altres països i exposar la producció editorial catalana".

Amb l'objectiu de "defensar la internacionalització de les empreses editorials catalans", l'Icec impulsa parades, a part de la FIL, en les grans cites del panorama internacional com les Fires del Llibre de Frankfurt, Bolonya, Londres i Buenos Aires.

Contador