Publicat 8/4/2019 17:14:34 +02:00CET

El festival Tomorrowland tornar a Santa Coloma (Barcelona) el 27 de juliol

El festival Tomorrwland tornar a Santa Coloma (Barcelona) el 27 de juliol
TOMORRWLAND

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

El festival Unite with Tomorrowland tornar al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) el 27 de juliol, ha informat l'organització en un comunicat aquest dilluns.

El certamen, que des del 2017 ha congregat més de 45.000 persones, connectar al públic des de Grcia, Malta, Portugal i Espanya amb Tomorrowland a Blgica.

El festival portar aquest estiu el circ a Barcelona amb un nou espectacle, 'The Amicorum Spectaculum', una de les temtiques "mítiques" de Tomorrowland.

Es tracta d'un nou escenari amb decoracions de fantasia, efectes especials i lser show, focs artificials, confeti i CO2 que esperen crear "una atmosfera mgica".

Aquest festival es caracteritza per ser un esdeveniment híbrid en qu es combinen les actuacions en viu de pd nacionals i internacionals a l'escenari de Barcelona, amb la connexió via satllit amb l'escenari principal de Tomorrowland.

El cartell és secret i es desvelar en les properes setmanes, amb antecedents en altres edicions de Steve Aoki, Galantis, Steve Angello, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike y Afrojack entre d'altres.