El festival Sons Solers tindrà Mishima i Ramon Mirabet el 13 de juliol

Actualitzat 16/4/2018 14:01:54 CET
C.Muñoz (Mas Solers), A.Garrido (alcaldessa) i J.Bernet (dtor.)
EUROPA PRESS

El seu aforament passarà de 850 a 1.000 localitats en la seva cinquena edició

SANT PERE DE RIBES (BARCELONA), 16 abr. (EUROPA PRESS) -

El V Festival Sons Solers, que se celebra en la finca Sons Solers de Sant Pere de Ribes (Barcelona), tindrà el divendres 13 de juliol Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma.

En roda de premsa, el director del festival, Jordi Bernet, ha detallat que la banda de David Carabén, Mishima, presentarà en el festival el seu vuitè disc 'Ara i res' després d'un parell d'edicions "darrere del grup", alhora que Mirabet desgranarà el disc que llançarà aquesta primavera --del que ha avançat el single 'Magic'-- després de ser l'artista emergent més destacat del circuit català fa dos anys.

Animal desplegarà el seu nou 'La melodia del foc', després d'un primer disc "revelació"; la barcelonina Luthea Salom --responsable de la banda sonora de la sèrie 'Cites'-- repassarà els 'hits' del seu últim treball 'A Garde to Dream', i el jove amb influències llatinoamericanes Guillem Roma portarà al públic de Sant Pere de Ribes el seu nou 'Connexions'.

Bernet ha declarat el seu amor per la finca i la necessitat que hi havia abans de començar a organitzar el festival de posar-la al servei dels veïns i ciutadans: "Sons Solers pertany a la comunitat i al territori", ha destacat.

PREUS POPULARS

Ha reivindicat que els preus del festival tenen l'aspiració de ser populars per arribar a les butxaques de tots els veïns, de manera que aquests han passat d'una quantitat promocional inicial de 25 euros després de l'anunci d'Animal, a 30 euros des d'aquest dilluns, i 35 en taquilla --les mateixes tarifes que l'anterior edició--.

Ha dit que la seva vocació és que el festival no sigui car, no calgui córrer i es vegi als artistes de manera tranquil·la i relaxada: "Volem que sigui un 'slow festival', que no hi hagi concerts solapats".

Després d'esgotar entrades en les dues darreres edicions, el certamen passarà aquest any de 850 a 1.000 entrades a la venda, ja que disposarà d'una nova distribució de la zona gastronòmica que permetrà esponjar els espais; a més tindrà pàrquing gratuït i entrada gratis per als menors de 12 anys.

La directora de la finca, Cristina Muñoz, ha destacat que la novetat d'aquesta edició serà el trasllat de la zona gastronòmica per guanyar en comoditat i donar un millor servei, a més de permetre una afluència més gran en el festival.

L'alcaldessa de la localitat, Abigail Garrido, ha celebrat la trajectòria del festival durant aquests cinc anys, amb un projecte "que quadra molt bé amb l'ADN de Sant Pere de Ribes", en una cita familiar, que posa el territori com a actiu de primer ordre.