Actualitzat 16/1/2020 12:15:12 +00:00 CET

El Sónar anuncia The Chemical Brothers, Arca, The Blaze, Richie Hawtin i Laurent Garnier

The Chemical Brothers
FESTIVAL SÓNAR

BARCELONA, 16 gen. (EUROPA PRESS) -

El 27è Festival Sónar de Barcelona, que tornarà a celebrar-se en les seves dates habituals aquest juny als recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, ha anunciat aquest dijous el seu cartell amb la presència d'artistes com The Chemical Brothers, Arca, The Blaze, Richie Hawtin i Laurent Garnier, entre un centenar d'espectacles.

Entre els dies 18 i 20 de juny, el festival oferirà el nou espectacle audiovisual a Espanya de The Chemical Brothers que ha estat creat juntament amb el seu col·laborador habitual Adam Smith, mentre que el duo francès The Blaze oferirà un concert en exclusiva i l'artista Arca estrenarà nou disc.

També se citaran en el festival Richie Hawtin, Laurent Garnier, Carl Cox, Helena Hauff, Âme, Joy Orbison, Charlotte de Witte, Avalon Emerson, 2manydjs i The Black Madonna, Telefon Tel Aviv, Princess Nokia amb nou disc, així com Mura Masa i els nord-americans Battles.

L'organització també ha anunciat The Blaze, Eric Prydz, AJ Tracey, Charlotte De Witte, Dave, el projecte de James Murphy i 2manydjs Despacio, Max Cooper, Koreless i Ryoichi Kurokawa, entre d'altres.

NOUS PROJECTES

També participaran en el festival Seth Troxler, amb el seu nou projecte 'Lost Souls Of Saturn'; El Niño de Elche, que explorarà l'obra de Val del Omar, i el debut en l'electrònica de Maria Arnal i Marcel Bagès, així com la tornada de Tnight --amb Hudson Mohawke i Lunice-- i els nous xous de Battles, Howling i Giant Swan.

L'escenari SonarXS creixerà aquesta edició i es resituarà amb la finalitat de fomentar la difusió de l'escena nacional més emergent amb les actuacions de Morad, Kaydy Cain, Chenta Tsai-BaoBae i Califato, entre d'altres.

Pel que fa a l'escena estatal, hi haurà artistes com Morad, "sensació urbana" de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona); Kaydy Cain, amb els seus hits de trap de carrer adaptats a una orquestra de salsa llatina; Chenta Tsai-BaoBae --el nou projecte de Putochinomaricón--, i d'altres com Afrojuice 195, Chico Blanco, Ms Nina i Califato.

Respecte a la secció professional Sónar+D, el festival anunciarà pròximament els convidats a aquest congrés de creativitat, tecnologia i negoci, que se celebrarà entre els dies 17 i 20 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.