El Festival de Sitges suma 'Noche de bodas' i 'Color Out of Space'

Publicat 30/8/2019 13:44:45CET
Cartell de Sitges 2019
FESTIVAL DE SITGES - Archivo

BARCELONA, 30 ago. (EUROPA PRESS) -

El Festival Internacional de Cinema de Sitges, que se celebrarà del 3 al 13 d'octubre, comptarà amb 'Noche de bodas', dirigida per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillet i que s'ha convertit en una de les sorpreses de l'estiu als Estats Units, i amb l'estrena europea de 'Color Out of Space', basada en un relat de H.P.Lovecraft i protagonitzada per Nicolas Cage.

En un nou avanç aquest divendres, el festival ha anunciat que comptarà amb l'estrena mundial de 'Suicide Tourist', la nova pel·lícula de Jonas Alexander Arnby i protagonitzada per Nikolak Coster-Waldau.

També comptarà amb l'estrena europea de '4x4', una producció argentina de Mariano Cohn, i el retorn a Sitges de realitzadors com Fabrice du Welz amb 'Adoration', Justin Benson i Aaron Moorhead amb 'Synchronic' --protagonitzada per Jamie Dorman i Anthony Mackie--, i Brad Anderson amb 'Fractured'.

Mary Harron indagarà en els 'american psycho' amb 'Charlie says', i Simon Rumley portarà un thriller de gangsters ambientat a Londres amb 'Once upon a time in London'.

El festival projectarà altres títols com la brasilera 'Bacurau', dirigida per Juliano Dornelles i Kleber Mendoça Filho; 'I Lost my Body', de Jérémy Clapin; 'Yves', de Benoit Forgeard; 'The Forest of Love', de Sion Sono, i 'The Shed', de Frank Sabatella, entre d'altres.