Publicat 12/2/2019 19:00:39 +01:00CET

El Festival de Sitges estrenar una setmana de festival a Buenos Aires

El director del Festival de Sitges, ngel Sala (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

El Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya que se celebra a Sitges (Barcelona) ha anunciat que estrenar, del 22 al 26 d'abril, la primera Setmana de Sitges a Buenos Aires (Argetina), segons ha informat en un comunicat aquest dimarts.

L'aliana entre el Festival de Sitges i la plataforma Blood Window té com a objectiu enfortir els vincles de collaboració i participació entre totes dues parts; afavorir l'intercanvi d'activitats i continguts, i contribuir en l'impuls de talents emergents en el cinema fantstic a Iberoamrica.

D'altra banda, l'aliana entre el Festival i la plataforma Blood Window es renova i celebrar del 17 al 20 d'abril el segon Festival Internacional de Cinema Fantstic i de Terror Blood Window Pinamar (Argentina) amb el més destacat del cinema del gnere actual, amb una selecció de títols que comptar amb l'assessorament del Festival de Sitges.

D'altra banda, la Setmana de Sitges a Buenos Aires --que se celebrar a continuació de Pinamar--- programar una srie de títols que seran seleccionats i presentats pels representants del Festival de Sitges.

El sotsdirector del festival, Mike Hostench, ha manifestat el desig d'"estar cada vegada més presents a Llatinoamrica en general i a Argentina en particular".

Blood Window és una plataforma de promoció de talents llatinoamericans especialitzats en cinema de gnere fantstic desenvolupada per l'Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals d'Argentina (INCAA).