Publicat 1/6/2019 10:37:55 +02:00CET

El Festival Primavera Sound celebra aquest dissabte la seva jornada gran amb Rosalía, Solange, Balvin i Blake

El Festival Primavera Sound acull aquest dissabte la seva jornada gran amb Rosalía, Solange, Balvin i Blake
PRIMAVERA SOUND

BARCELONA, 1 juny (EUROPA PRESS) -

El Festival Primavera Sound de Barcelona acollirà aquest dissabte la seva jornada gran amb els concerts de Rosalía, Solange, J Balvin i James Blake, tancant la XIX edició del certamen.

L'organització preveu que en aquesta edició hi hagi un rècord d'assistència després d'augmentar l'aforament diari al Parc del Fòrum fins a les 64.500 persones per jornada, a l'espera que el dissabte sigui el dia "més fort".

Després d'arrencar a la platja amb els ritmes eivissencs de Frinda di Lanco, el ritme "groove" de la francesa Ecran Total i el "soft rock" de Dj Supermarket, el festival obrirà les seves portes amb els patrons minimalistes de la italiana Caterina Barbieri.

Destacaran a la tarda el retorn de la britànica Ama Lou amb la seva 'DDD', el viral noruec Boy Pablo, d'"indie" pop rock i l'americana Built To Spill, rivalitzant amb l'argentina Nathy Peluso i el seu jazz vocal.

El capvespre serà el lloc dels fidels nord-americans Shellac que han visitat una dotzena de vegades el festival i ho faran de nou amb el seu 'Dude Incredible' de 2014, així com del còctel tropical de la llatina Kali Uchis.

SOLANGE

Cinc minuts abans de les deu està previst el concert de la catalana Rosalía amb 'El Mal Querer' amb el qual ha girat per nombroses pistes internacionals, i l'actuació de les quals donarà pas al soul de Solange i el seu nou 'When I Get Home'.

A mitjanit serà el torn de J Balvin: aquest portarà la sonoritat de reggaeton de 'Mi Gente' a una de les majors pistes del festival, abans que el britànic James Blake clausuri amb 'Assume Form' una edició que l'organització espera que sigui de rècord.