Publicat 29/4/2019 17:55:39 +02:00CET

El Festival Primavera Sound arrenca la seva programació gratuta amb uns 40 concerts

El Festival Primavera Sound arrenca la seva programació gratuta amb uns 40 concerts
PRIMAVERA SOUND

BARCELONA, 29 abr. (EUROPA PRESS) -

El festival Primavera Sound de Barcelona ha arrencat aquest cap de setmana la seva programació gratuta amb una quarentena de concerts a Barcelona de la m de Big Red Machine, Christina Rosenvinge, Cupido i Cuco.

Segons ha informat el festival en un comunicat aquest dilluns, aquests cantants protagonitzaran les jornades d'obertura i de clausura per a tota la ciutat a menys d'un mes per a l'arrencada oficial del festival.

D'aquesta manera, el festival celebrar Els Aperitius de Primavera Sound, el Primavera als Barris i, ja dins de la setmana del festival, les jornades d'inauguració i clausura obertes a la ciutat al costat de la novetat de Living Primavera by Ikea que se celebrar en el recentment inaugurat espai d'Abaixadors10.

En total seran unes 40 actuacions gratutes, la majoria d'elles a Barcelona, que d'una banda brindaran l'oportunitat de donar-se a conixer a un conjunt de nous artistes de l'escena local i per l'altre aproparan noms internacionals de primer nivell al públic de la ciutat.

La recta final ja ha arrencat, i s'allargar fins a l'últim dia del festival, el diumenge 2 de juny amb el comiat collectiu de Primavera al Raval al Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB).