El Festival Primavera Sound arrenca la seva programació gratuïta amb uns 40 concerts

Publicat 29/4/2019 17:55:39CET
El Festival Primavera Sound arrenca la seva programació gratuïta amb uns 40 concerts
PRIMAVERA SOUND

BARCELONA, 29 abr. (EUROPA PRESS) -

El festival Primavera Sound de Barcelona ha arrencat aquest cap de setmana la seva programació gratuïta amb una quarentena de concerts a Barcelona de la mà de Big Red Machine, Christina Rosenvinge, Cupido i Cuco.

Segons ha informat el festival en un comunicat aquest dilluns, aquests cantants protagonitzaran les jornades d'obertura i de clausura per a tota la ciutat a menys d'un mes per a l'arrencada oficial del festival.

D'aquesta manera, el festival celebrarà Els Aperitius de Primavera Sound, el Primavera als Barris i, ja dins de la setmana del festival, les jornades d'inauguració i clausura obertes a la ciutat al costat de la novetat de Living Primavera by Ikea que se celebrarà en el recentment inaugurat espai d'Abaixadors10.

En total seran unes 40 actuacions gratuïtes, la majoria d'elles a Barcelona, que d'una banda brindaran l'oportunitat de donar-se a conèixer a un conjunt de nous artistes de l'escena local i per l'altre aproparan noms internacionals de primer nivell al públic de la ciutat.

La recta final ja ha arrencat, i s'allargarà fins a l'últim dia del festival, el diumenge 2 de juny amb el comiat col·lectiu de Primavera al Raval al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).