Publicat 13/5/2019 19:22:58 +02:00CET

Un festival mostrarà cinema, música i fotografia de la regió italiana de Puglia a Barcelona

Un festival mostrarà cinema, música i fotografia de la regió italiana de Puglia a Barcelona
INSTITUTO ITALIANO DE CULTURA DE BARCELONA

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La iniciativa artística Itàlia Repubblica Creativa organitzarà exposicions, instal·lacions i esdeveniments per mostrar cinema, música, fotografia i disseny de la regió de Puglia a Barcelona entre aquest dimarts i el 18 de juny, en espais com la Filmoteca de Catalunya, la Fundació Enric Miralles i l'Institut Italià de Cultura.

Organitzen la cita el Consolat General d'Itàlia a Barcelona, l'Institut Italià de Cultura de Barcelona i la Cambra de comerç Italiana de Barcelona, amb la Regione Puglia com a convidada de l'edició d'aquest any, han explicat en un comunicat aquest dilluns.

La programació inclou el cicle de cinema 'Deviazioni. Puglia fuori traccia', que mostrarà Puglia a través de pel·lícules, curtmetratges i la sonorització en viu d'un documental inèdit amb música electrònica, amb presència dels directors Alessandro Piva, Luciano Toriello, Davide Barletti e Pierluigi Ferrandini i del músic Fedele Ladisa (Agents of Time)

La Fundació Enric Miralles acollirà l'exposició 'Erosioni. Puglia: leggende, utopie, visioni' que passeja pel paisatge contemporani de la regió a través d'obres d'artistes que empren la fotografia i la imatge en moviment com a eina per a l'anàlisi i la investigació.

El ceramista Giorgio di Palma proposa un diàleg entre la memòria i les tècniques tradicionals i la recerca de noves expressions del disseny contemporani al jardí de l'Institut Italià de Cultura de Barcelona, amb 'Mutazioni. Nuove forme dell'artigianato e del design in Puglia' (Mutacions. Noves formes d'artesania i disseny a Puglia),

Finalment, una celebració final el 2 i 3 de juny oferirà al passeig Marítim del Port de Barcelona tallers, sessions de Pd, espectacles i concerts, entre d'altres propostes.

el més llegit

 1. 1

  Catalunya registra tres brots a Tarragona

 2. 2

  L'Audiència Nacional obre el judici als 3 suposats gihadistes de la cèl·lula que va atemptar a Catalunya

 3. 3

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 4. 4

  Investiguen com diagnosticar la covid-19 a través de la tos i la veu del pacient

 5. 5

  Sant Cugat (Barcelona) comença una prova pilot de transport públic a demanda