Publicat 13/9/2019 19:13:21 +02:00CET

El Festival de Jazz de Barcelona comptarà amb Hancock, Einaudi, Marsalis i Motis

Andrea Motis
L'AUDITORI - Archivo

BARCELONA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

El Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona comptarà amb la presència de Herbie Hancock, Djavan, Ludovico Einaudi i The Jazz at Lincoln Center Orchestra amb Wynton Marsalis, i dedicarà el seu 'Retrat d'artista' a Andrea Motis, que oferirà cinc concerts.

El Palau de la Música acollirà el 26 d'octubre l'actuació de Hancock, que estarà seguit de Djavan (14 de novembre), La Locomotora Negra amb la Coral de Sant Jordi (15 de novembre), The Golden Gate Quartet (13 de desembre) i The Jazz at Lincoln Center Orchestra amb Wynton Marsalis (28 de febrer).

Un altre dels epicentres del festival serà L'Auditori de Barcelona, que albergarà els concerts de Ludovico Einaudi el 7 de novembre --pel qual s'han esgotat les entrades--, Chicuelo i Marco Mezquida (25 d'octubre) i Dorian Wood (2 de novembre).

La sala Barts albergarà els concerts de Richard Bona i Alfredo Rodríguez (23 d'octubre), Cimafunk (25 d'octubre), Kyle Eastwood (30 d'octubre), Manu Dibango (31 d'octubre), Cros Currents Trio (9 de novembre), Angélique Kidjo (19 de novembre), Martirio i Chano Domínguez (28 de novembre) i The Campbell Brothers (17 de desembre), entre d'altres.

També acolliran concerts del festival el Teatre-Auditori de Sant Cugat, la sala Razzmatazz, la sala Apolo, el Conservatori del Liceu i la sala Luz de Gas.