Publicat 25/7/2019 19:22:32 +02:00CET

El Festival In-Edit tindrà documentals de Leonard Cohen, PJ Harvey i Kate Nash

El Festival In-Edit tindrà documentals de Leonard Cohen, PJ Harvey i Kate Nash
IN-EDIT

BARCELONA, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

El Festival de cinema documental In-Edit tindrà documentals de Leonard Cohen, PJ Harvey, Kate Nash, INXS i Teddy Pendergrass, entre d'altres, en la propera edició, segons ha avançat en un comunicat aquest dijous.

El certamen tindrà lloc a Barcelona entre el 24 d'octubre i 3 de novembre, mentre que l'edició a Madrid se celebrarà del 31 d'octubre al 3 de novembre.

'Marianne & Leonard: Words of Love' és un retrat sentimental de Leonard Cohen que gira al voltant de la història d'amor que va néixer a l'illa grega d'Hidra entre el cantautor canadenc i l'artista noruega Marianne Ihlen; mentre que 'Pj Harvey: A Dog Called Money' és un "valuós testimoniatge visual del llarg procés creatiu que va donar forma a un dels àlbums més polítics de PJ Harvey".

'Mistufy: Michael Hutchence' explica la vida emocional de Michael Hutchence, algú que volia ser artista i no una celebritat i les relacions sentimentals amb Kylie Minogue, Helena Christensen i Paula Yates que van ser carnada de la premsa rosa.

'Teddy Pendergrass: If You Don't Know Me' narra l'ascens de desgràcia i superació de la incendiària icona sexual del soul de Filadèlfia dels anys 70, i 'Kate Nash: Underestimate the Girl' explica l'odissea vital i artística de la cantautora pop Kate Nash narrant els paranys de l'èxit prematur, les misèries i l'evolució recent de la indústria musical.

Abans d'aquests documentals, el proper 27 d'agost del 2019 el Festival projectarà al Poble Espanyol de Barcelona el documental 'John & Yoko: Above Us Only Sky', (Michael Epstein, 2018), la "crònica definitiva" de l'enregistrament de l'àlbum 'Imagine' al mateix temps que retrat íntim del dia a dia i el despertar polític de Lennon al costat de Yoko Ono.