Publicat 2/4/2019 17:17:02 +02:00CET

El Festival Crulla incorpora Seu Jorge, Dermot Kennedy i El Petit de Cal Eril

El Festival Crulla incorpora a Seu Jorge, Dermot Kennedy i El Petit de Cal Eri
FESTIVAL CRULLA

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El X Festival Crulla, que se celebrar del 3 al 6 de juliol, ha incorporat sis noms nous al cartell amb Seu Jorge, Dermot Kennedy, Iseo & DodoSound, Aurora, Cala Vento i El Petit de Cal Eril, segons ha informat l'organització en un comunicat aquest dimarts.

Seu Jorge arribar acompanyat de la seva banda per reivindicar la samba amb 75 minuts de festa brasilera; el cantant de Dublín Dermot Kennedy, i els ambaixadors del reggae Iseo & DodoSound.

Així mateix, la cantant noruega Aurora ser l'ambaixadora com a telonera de Black Eyed Peas; Cala Vento desplegar melodies "ardents" i riffs pics, i El Petit de Cal Eril mostrar les seves histries honestes.

Amb aquests sis noms es completa la programació d'aquesta desena edició, que ja havia anunciat les actuacions de Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla, Years and Years, Garbage, Love of Lesbian i Parov Stelar.

Els noms mostren el "carcter únic" del festival, que uneix en un cartell gneres com el pop, indie, rock, funck, swing, soul, hip-hop, wassoulou, reggae, trap i electrnica cohesionats per la manca de prejudicis.