Actualitzat 10/5/2015 12:51:32 +00:00 CET

Festa del Cinema

Fiesta del Cine
Foto: EUROPA PRESS

   MADRID, 10 Maig (EUROPA PRESS) -

   La vuitena edició de la Festa del Cinema se celebrarà a tot Espanya els pròxims dies 11, 12, 13 i 14 de maig amb preus per entrada de 2,9 euros amb la finalitat de fomentar l'assistència a sales de cinema com a hàbit social i cultural.

   Els organitzadors d'aquesta iniciativa són la Confederació de Productors Audiovisuals Espanyols (Fapae), la Federació de Distribuïdors de Cinema (Fedicine), la Federació de Cines d'Espanya (Fece) i l'Institut de les Ciències i Arts de l'Audiovisual (Icaa).

   Igual que en edicions anteriors, els espectadors hauran d'estar acreditats a la pàgina web 'www.fiestadelcine.com', que els permetrà gaudir d'un preu reduït per entrada durant els quatre dies de l'esdeveniment --els menors de 14 i els més grans de 60 anys no hauran d'acreditar-se al web--.

   En aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades per a la Festa del Cinema a través de tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats en el vestíbul dels cines i plataformes habituals de venda per internet.

   Els espectadors que adquireixin les seves entrades a taquilla hauran de mostrar l'acreditació en el moment de la compra, mentre que aquells que adquireixin les seves entrades als caixers o a Internet hauran de mostrar l'acreditació de la Festa del Cinema en el punt de control d'accés a la sala.

   Com és habitual, els espectadors que assisteixin a la Festa del Cinema podran gaudir d'una àmplia varietat de pel·lícules, entre les quals es troben títols com 'A cambio de nada', 'Astérix: La residencia de los dioses', 'Cenicienta', 'Cómo sobrevivir a una despedida', 'Con la magia en los zapatos', 'Disney Junior Party', 'El gurú de los casamientos', 'El nuevo exótico Hotel Marigold', 'El maestro del agua', 'El viaje más largo' i 'Fast & Furious 7'.

   També es podran veure 'Felices 140', 'Focus', 'Gett', 'Hipócrates', 'Home: hogar dulce hogar', 'Insurgente', 'La oveja Shaun', 'La professora de historia', 'La pirámide', 'La sombra del actor', 'Minúsculos', 'Mortdecai', 'Perdiendo el norte', 'Poseso', 'Sexo fácil, películas tristes', 'Superpoli en Las Vegas', 'Tiempo sin aire', 'Una noche para sobrevivir' i 'Vengadores'.

   Tota la informació de la Festa del Cinema ja està disponible a 'www.fiestadelcine.com' i als perfils de Festa del Cinema de Facebook i Twitter.

   En una de les últimes edicions de La Festa del Cinema, 'Ocho apellidos vascos' va ser la més taquillera ja que dels gairebé dos milions d'espectadors que van passar per les sales durant els tres dies, 800.000 persones van elegir la comèdia espanyola, seguida de 'Capitán América' amb 265.000 espectadors i 'El gran hotel Budapest' amb 123.000 espectadors.