Publicat 23/5/2019 17:08:06 +02:00CET

Un fals avís de bomba obliga un avió a aterrar d'emergència a l'Aeroport del Prat

El Prat
ENAIRE - Archivo

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

Un fals avís de bomba ha obligat un avió de Vueling París-Eivissa a aterrar d'emergència a l'Aeroport Josep Tarradellas-El Prat de Barcelona sobre les 14 hores d'aquest dijous, sense cap afectació als passatgers, que han estat traslladats a un altre avió, i l'aeròdrom no ha patit alteracions en la seva operativa habitual.

Segons ha informat Aena a través del seu compte de Twitter, les Forces de Seguretat de l'Estat han desestimat l'amenaça d'explosiu en el vol de Vueling VLG 2847, que ha sortit de l'Aeroport Charles de Gaulle, a París, a les 12.35 hores i que tenia previst aterrar a Eivissa a les 14.45 hores.

Fonts de Vueling consultades per Europa Press han explicat que, quan l'avió ja estava volant, han rebut l'avís de l'aeròdrom francès que s'havia rebut una alerta de bomba en aquest vol, per la qual cosa el comandant ha aplicat el procediment de seguretat i ha aterrat d'emergència a Barcelona.

Els passatgers han estat desembarcats del vol i sobre les 16 hores han pogut viatjar a la seva destinació final a bord d'un altre avió.

Segons han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, diversos agents del cos s'han desplegat a la zona d'aterratge i han desallotjat els passatgers, mentre que unes unitats de detecció i desactivació d'explosius de l'Institut Armat han fet comprovacions a tota l'aeronau, i han confirmat que era una falsa alerta.