Publicat 12/2/2019 22:31:38 +01:00CET

Expulsen d'un avió a membres de Pussy Riot després de protagonitzar un incident quan aixecava el vol des de Barcelona

Pussy Riot
PUSSY RIOT - Archivo

MADRID, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

La integrant del grup de punk rock Pussy Riot Maria Aliójina i un altre membre de la gira 'Riot days Tour' amb la qual han actuat a Espanya han estat expulsats aquest dimarts d'un avió després de protagonitzar un incident quan aixecava el vol a l'Aeroport Barcelona-El Prat.

L'incident ha ocorregut aquest dimarts quan tots dos han protagonitzat una discussió a l'interior d'un avió que els anava a traslladar a Mil, segons han informat a Europa Press des de la seva productora.

L'avió avanava per una de les pistes de l'aeroport del Prat per procedir a envolar-se quan el comandant de l'aeronau ha requerit a aquestes persones que abandonessin l'aparell a causa de la seva actitud.

A petició del comandant de l'avió, agents de la Gurdia Civil els han informat que havien d'abandonar l'aeronau, segons han indicat a Europa Press fonts d'aquest cos.

Tant Aliójina com l'altre membre han accedit voluntriament a aquesta petició i han estat acompanyats pels efectius de l'Institut Armat fins a l'interior de les installacions de l'aerdrom barceloní.

El grup va actuar el passat 9 de febrer a la sala Apollo de Barcelona en el marc del seva gira mundial 'Riot Days Tour', un nou projecto teatre-punk basat en el llibre d'Aliójina 'Riot days' i dirigit per ella mateixa, i que els ha portat també a Bilbao, Madrid i Valncia.

Fonts de la productora han indicat que tots dos romanien aquest dimarts a Barcelona a l'espera de poder viatjar en les properes hores a Mil, on actuaran dijous que ve.

Aliójina va ser condemnada a dos anys de presó a l'agost de 2012 per un delicte de 'gamberrisme' relacionat amb "odi religiós" després d'una 'oració punk' en una església.