Actualitzat 16/4/2018 11:01:28 +00:00 CET

Una exposició sobre el talent català viatja a Brussel·les

BARCELONA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

Una exposició sobre el talent català, que s'ha pogut visitar al Palau Robert de Barcelona, ha viatjat a Brussel·les, on es podrà veure a l'Espai Catalunya Europa a partir d'aquest dimarts, ha informat Welcome Talent Society en un comunicat.

La inauguració de l'exposició tindrà lloc a les 18 hores a càrrec de la directora general de Política Exterior de la Conselleria d'Assumptes i Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Marina Falcó, i el director de Difusió de Presidència, Ignasi Genovès.

L'exposició és també un homenatge a personalitats destacades del passat i del present en tots els àmbits de la societat, des de Ramon Llull al Tricicle, de Jacint Verdaguer a Anna Veiga.

L'entitat ha volgut recordar a personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit del seu treball i aficions ha permès desenvolupar el planeta, la cultura i el benestar.

L'exposició aborda una trentena de temàtiques, entre elles la Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Consum, Literatura, Filosofia, Mobilitat, Moda, Llengua i Noves Tecnologies, entre uns altres.

La Welcome Talent Society vetlla per millorar les marques Catalunya i Barcelona amb el talent, identificar i fomentar la promoció del talent i atreure nous associats, entre altres.

el més llegit

 1. 1

  Reus (Tarragona) no celebrarà el Dia del Llibre aquest 23 de juliol

 2. 2

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 3. 3

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 4. 4

  Catalunya registra 301 casos de coronavirus i 4 morts més que en el recompte de dilluns

 5. 5

  Calvo discrepa de la jutgessa que va rebutjar confinar la comarca del Segrià