Publicat 5/6/2019 16:27:24 +02:00CET

Una explosió durant el rodatge de Bond 25 a Londres deixa un ferit lleu

Cultura.- Una lesión de Daniel Craig vuelve a paralizar el rodaje de Bond 25
MGM

MADRID, 5 Juny (EUROPA PRESS) -

L'accidentada producció de 'Bond 25' ha patit un nou contratemps. Durant el rodatge de la pel·lícula, una explosió en el set de Pinewood Studios, a Buckinghamshire, Londres, ha acabat amb un membre de l'equip de filmació ferit.

Tal com anuncia una publicació del compte oficial de la pel·lícula a Twitter, va haver-hi "danys causats a l'exterior del set" per una "explosió controlada". "No va haver ferits greus, però un membre de l'equip del set va patir ferides lleus", conclou la publicació.

Això ocorre després que Daniel Craig, protagonista del film, es lesionés durant el rodatge de la cinta a Jamaica el passat mes de maig i hagués de sotmetre's a cirurgia. El nou contratemps a 'Bond 25' se suma als nombrosos inconvenients amb els quals la pel·lícula s'ha trobat durant el seu desenvolupament.

El primer problema al que es va enfrontar la pel·lícula va ser la marxa del seu director, Danny Boyle, per "diferències creatives", qui va ser rellevat per Cary J. Fukunaga. I això va provocar que, la data d'estrena del film passes de novembre del 2019 al 14 de febrer del 2020.

El retard de l'inici del rodatge, que va començar a l'abril, va provocar un nou retard en la data d'estrena, que va acabar fixant-se pel 8 d'abril del 2020. A més, 'Bond 25' ha patit contínues reescriptures de guió, fins i tot durant el rodatge de la pel·lícula. En el llibret han participat guionistes com Neal Purvis, Robert Wade, Paul Haggis, Scott Z. Burns o Phoebe Waller-Bridge.