Publicat 11/12/2019 10:06:34 +01:00CET

Evacuen les persones que es troben a 500 metres de l'incendi de Montornès del Vallès

Incendi a Montornès del Vallès
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 11 des. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra estan evacuant les persones que es troben a 500 metres de l'incendi que afecta la totalitat d'un recinte d'una empresa de Montornès del Vallès (Barcelona).

"Demanem que ningú no s'acosti a la zona", ha escrit la policia catalana en una publicació de Twitter que ha recollit Europa Press, després que fins a 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballin per apagar el foc.

Arran de les característiques de l'empresa, Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat), i els Bombers evacuen les altres naus del polígon i intenten que no es cremin.

A més a més, Protecció Civil ha recomanat a les persones que es trobin als municipis de Montornès del Vallès, Montmeló, Martorelles i Vilanova del Vallès que es tanquin als seus habitatges o edificis i que ajustin portes i finestres.

També, tot i no trobar-se en cap d'aquests municipis, recomana confinar-se en cas de detectar presència de fum, i demana no desplaçar-se fins a la zona.