Estudiants de la UAB tallen de manera "simbòlica" l'AP-7 com a inici de la vaga indefinida

Publicat 29/10/2019 15:12:31CET
Estudiants de la UAB exhibeixen una pancarta en el tall de l'AP-7
EUROPA PRESS

Avisen que "bloquejaran" el campus si no s'accepten les seves demandes en el Consell de Govern

CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), 29 oct. (EUROPA PRESS) -

Uns 150 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), segons han detallat des de la Coordinadora d'Assemblees de Facultat (CAF) de la UAB, han tallat aquest dimarts de manera "simbòlica" l'AP-7 com a inici del primer dia de vaga indefinida, convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (Sepc).

Així ho ha dit als mitjans la portaveu de la CAF, Ana Belén, que ha explicat que la protesta també serveix per reivindicar l'avaluació única i que no s'imparteixin classes avaluables, és a dir, que "no es posin impediments acadèmics per l'excepcionalitat política i la repressió policial".

Ha precisat que en el Consell de Govern de la UAB, que se celebrarà aquest dimecres, es traslladaran aquestes peticions i que en cas que es deneguin bloquejaran el campus, perquè, com ha insistit, és un moment excepcional i els estudiants han de ser als carrers i no a la universitat.

La portaveu del Sepc-UAB, Cristina Azlor, ha assegurat que "no s'està respectant el dret de manifestació, perquè fins ara s'han posat impediments acadèmics", i ha manifestat la voluntat que aquest dimecres acceptin les seves demandes.

La protesta estudiantil del tall de la via s'ha perllongat durant uns 15 minuts, i ha provocat cues de vehicles en sentit Tarragona i en els accessos a l'autopista.