Publicat 10/8/2019 10:38:12 +02:00CET

Una esllavissada a Andorra deixa tallada la carretera general 1 que dona accés a Espanya

Devessall que ha tallat la carretera general 1 a Andorra.
@MOBILITAT_AND

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 10 ago. (EUROPA PRESS) -

Una esllavissada aquest dissabte a la carretera general 1 d'Andorra a l'altura de la Broda Sabaté ha obligat a tallar el trànsit a la via que dona accés a Espanya, on només es pot accedir a través de la frontera de França.

En un comunicat, el Govern d'Andorra ha afirmat que treballen per restablir el trànsit en coordinació amb el comú de Sant Julià de Lòria i les autoritats espanyoles.

L'incident no ha causat ferits ja que ha succeït a primera hora del matí i pràcticament no circulaven vehicles però sí s'han registrat desperfectes en un centre comercial proper a la zona.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, el director del departament de mobilitat d'Andorra, Jaume Bonell, ha explicat que esperen restablir la circulació al llarg del matí d'aquest dissabte.

També ha dit que estan a l'espera d'un informe dels geòlegs que estan supervisant la zona en helicòpter per determinar el proveïment i les causes del devessall.

Prop del lloc s'estaven fent unes obres encara que Bonell afirma que el despreniment prové d'una zona més elevada de la muntanya.