Eros Ramazzotti porta al Festival de Cap Roig la seva gira mundial 'Vita Ce N'È'

Publicat 13/8/2019 10:22:27CET
Eros Ramazzotti
FESTIVAL DE CAP ROIG - Archivo

GIRONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

El cantant italià Eros Ramazzotti portarà aquest dimarts al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Girona) la seva gira mundial 'Vita Ce N'È'.

L'artista torna als escenaris amb la gira mundial de l'àlbum que va publicar al novembre, que el portarà a recórrer els cinc continents, i celebrarà els 35 anys de la seva carrera.

Ramazzotti cantarà per al públic de Cap Roig un ampli repertori: des dels grans èxits de la seva carrera 'La cosa más bella', 'Fuego en el fuego' i 'Nada sin ti' fins a les cançons de la producció discogràfica més recent en les quals ha col·laborat amb Luis Fonsi en el tema de 'Por las calles las canciones', i amb Alessia Cara, en 'Vale por siempre'.

En aquest concert a Cap Roig, acompanyaran Eros Ramazzotti a l'escenari vuit músics i dos coristes per a una producció internacional.

Des de l'any 1985, Eros Ramazzotti ha publicat més d'una quinzena de discos en italià i espanyol, i ha aconseguit vendre més de 65 milions de discos, cosa que el converteix en l'artista pop més important del seu país.