Envien a Pedro Sánchez a Doñana les més de 130.000 signatures que demanen un port segur per a l'Open Arms

Publicat 13/8/2019 18:33:32CET
Migrants a bord de l'Open Arms a l'agost de 2019
OPEN ARMS

MADRID, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

El creador de la petició de Change.org que demana un port segur per al buc Open Arms ha enviat al president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, en concret, a la residència d'estiu a Doñana, una memòria portàtil amb les més de 130.000 signatures que ha recollit per demanar un port segur per a l'Open Arms, que fa dotze dies que es troba a la deriva al Mediterrani amb 151 migrants a bord.

En un vídeo difós per Change.org, el creador d'aquesta petició, Javier Oliva explica que aquest és un "petit gest" amb el qual volen "pressionar" Pedro Sánchez perquè ofereixi o intervingui amb la Unió Europea per aconseguir un port segur per aquestes persones, tal com reclama en la petició, que va llançar fa una setmana.

"Enviarem aquesta memòria portàtil al palau de Las Marismillas on es troba el president del Govern espanyol, ell està de vacances. I volem pressionar-lo perquè no pot ser que aquest drama continuï, volem un gest ara, per al moment present però també una política a curt, mitjà, llarg termini", ha subratllat.

A més, Javier Oliva dóna les gràcies a les més de 137.000 persones que han signat la seva petició. "Moltíssimes gràcies de tot cor, la nostra dignitat no se n'ha anat de vacances", emfatitza.