Publicat 13/5/2019 18:00:35CET

Enrique Barón, nou vicepresident de la Fundació Dalí

Exministre Enrique Baró
EUROPA PRESS - Archivo

GIRONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

L'exministre socialista i expresident del Parlament Europeu Enrique Barón ha estat designat vicepresident de la Fundació Gala-Salvador Dalí durant la reunió del patronat que s'ha celebrat aquest dilluns a Figueres (Girona).

El president del patronat de la fundació, Jordi Mercader, ha destacat la trajectòria de Barón i el seu compromís amb el patronat, del qual és membre des del 1991, ha informat la institució en un comunicat.

La fundació ha aprovat la memòria del 2018, que projecta una xifra de visitants de 1.336.207 persones, un 7,52% menys que l'any anterior, que tenen una valoració molt positiva dels diferents museus de la institució.

Mercader ha destacat l'augment significatiu de visitants dels museus Dalí en el primer quadrimestre d'aquest any que, segons ell, confirma la recuperació que es va iniciar a finals de l'any passat i que permet "afrontar amb optimisme l'exercici 2019".

Durant l'any passat, la fundació va adquirir una edició limitada de 12 estampes de la sèrie 'Memories of Surrealism', documents efímers com catàlegs d'exposició, així com també llibres i revistes dels anys 20 i 30 i postals d'època.