Publicat 23/8/2019 13:06:56 +02:00CET

Endesa col·labora en la regulació del cabal del riu Segre (Lleida)

Descens Popular en Piragua del Baix Segre
ENDESA - Archivo

LLEIDA, 23 ago. (EUROPA PRESS) -

Endesa col·laborarà durant aquest dissabte en la regulació del cabal del riu Segre (Lleida) per a la celebració de dues competicions esportives al territori, ha informat la companyia en un comunicat aquest divendres.

S'ajustarà el treball de la Central Hidroelèctrica de Camarasa, la presa de Lleida i el partidor de Balaguer amb la finalitat de garantir un cabal idoni per a les activitats.

Durant el matí, tindrà lloc el descens popular en piragua entre Torres de Segre i Seròs, que va reunir 350 participants en la seva edició anterior, i a la tarda, es disputarà el segon campionat de Catalunya de Quadratló, que forma part de les 10 proves puntuables per a la copa del món d'aquesta disciplina.

En el descens de piragua es duran a terme les operacions necessàries per garantir un cabal d'entre 15 i 10 metres cúbics per superfície durant la jornada, que estarà obert des de les 10.00 hores fins a les 15.00.

Pel que fa al Quadratló, el turbinat de la central de Camarasa es mantindrà constant entre les 12.00 fins a les 16.00 hores per garantir un cabal d'11 i 12 metres cúbics de superfície.