Publicat 14/6/2019 20:12:09 +02:00CET

Els viatges de l'Imserso començaran en la primera quinzena d'octubre com estava previst

Los viajes del Imserso comenzarán en la primera quincena de octubre
CEDIDA

El Tribunal Administratiu conclou que el pressupost base de licitació i el valor estimat del contracte s'han calculat "atenent als preus de mercat"
MADRID, 14 Juny (EUROPA PRESS) -

Els viatges de l'Imserso es duran a terme en les dates previstes i començaran en la primera quinzena del mes d'octubre, segons ha informat aquest divendres en un comunicat el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, del que depèn l'Institut de Majors i Serveis Socials.

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC), que dependen d'Hisenda, ha desestimat el recurs presentat per la patronal hotelera contra els plecs de la licitació del Programa de Turisme Social de l'Imserso, aixecant la suspensió cautelar del procediment, adoptada com a mesura cautelar el passat 30 de maig.

D'aquesta manera, el procediment administratiu habitual de la licitació del concurs dels viatges de l'Imserso, al que concorren tres empreses continuarà, amb la valoració de les ofertes presentades.

En la seva resolució, el TACRC analitza tots els motius al·legats per la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) contra els plecs del concurs de viatges de l'Imserso per a les temporades 2019/2020 i 2020/2021, que reclamaven una dotació més gran i demanava impugnar els plecs. El tribunal conclou que no s'aprecien motius que puguin fer prosperar el recurs.

En concret, no observa infracció alguna que justifiqui l'anul·lació dels plecs, en entendre que "la documentació incorporada a l'expedient de contractació, unida a l'escassa concreció dels arguments adduïts de contrari per la recurrent condueixen al Tribunal a estimar que l'òrgan de contractació ha calculat el pressupost base de licitació i el valor estimat del contracte, acudint a dades i procediments que permetin aproximar-nos als preus de mercat".