Actualitzat 18/3/2020 13:57:25 +00:00 CET

Els Mossos identifiquen 3.252 persones en un dia per les restriccions a la mobilitat

Cotxes dels Mossos d'Esquadra
MOSSOS D'ESQUADRA/TWITTER

També han identificat 237 vehicles i han denunciat sis establiments

BARCELONA, 18 mar? (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha explicat aquest dimecres que els Mossos d'Esquadra han identificat un total de 3.252 persones en les últimes 24 hores durant el dispositiu Oris, desplegat arran de les restriccions a la mobilitat per la pandèmia de Covid-19.

En roda de premsa des de la seu de la Conselleria, Buch ha explicat que, en el mateix període, els Mossos han identificat 237 vehicles pel mateix motiu i han denunciat administrativament a 485 persones.

Pel que fa als establiments comercials, la policia catalana ha aixecat sis actes de denúncia i ha tancat 11 locals que no estan inclosos en els comerços que poden obrir.

Respecte al trànsit, ha explicat que la circulació en els accessos a Barcelona aquest dimarts ha baixat un 5,6% respecte al dilluns, i ha assenyalat: "Ahir era una reducció del 13%, avui és del 5,6%".

EL 112, PER A EMERGÈNCIES

A més, ha ressaltat que cinc de cada deu trucades que rep el telèfon d'emergències són per a consultes, majorment relacionades amb el Covid-19, i ha criticat: "Recordem la importància de deixar el telèfon 112 només per a emergències, no utilitzar-ho per a consultes".

Buch també ha assegurat que Protecció Civil de la Generalitat està coordinat amb la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies "des del primer dia per atendre als més afectats".

el més llegit

 1. 1

  Espanya podrà accedir a 140.000 milions del fons europeu de recuperació, 77.000 milions en transferències

 2. 2

  Detingut en Sant Adrià (Barcelona) un home cercat a Anglaterra per assassinat

 3. 3

  El Canal 33 innova el seu contingut cultural amb la incorporació de dues sèries documentals

 4. 4

  Barcelona celebrarà la Cursa de la Mercè sense reduir corredors

 5. 5

  Pere Aragonès: "La producció de Nissan a Catalunya és totalment viable"