Els Mossos detenen un camió després d'accelerar davant de manifestants a la Jonquera (Girona)

Publicat 12/11/2019 15:38:34CET
Els mossos detenen el conductor que ha provat d'atropellar els manifestants.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

LA JONQUERA (GIRONA), 12 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han obligat a detenir el pas del conductor d'un camió que ha començat a accelerar a l'entrada a una rotonda davant de manifestants de Tsunami Democràtic que tallen l'N-II a la Jonquera (Girona).

Sobre les 15 hores, el camió ha accelerat a l'entrada d'una rotonda per provar de passar el tall de la via i continuar la marxa, i manifestants han respost xiulant i llançant pedres.

No obstant això, l'acció del camioner ha enxampat desprevinguts una gran part de concentrats a la carretera, entre els quals no s'han arribat a produir danys personals.

Agents antialdarulls dels Mossos d'Esquadra han seguit a peu al camió --un vehicle verd que portava un rètol 'Ecologic Transport' -- i l'han portat detingut abans d'arribar a la zona de la manifestació.

El camió encara s'està a les 15.20 hores a l'asfalt de la via esmentada, prop de la zona de la protesta de Tsunami Democràtic contra la sentència de el 1-O.

Passades les 14.30 hores, els Mossos d'Esguadra han demanat als manifestants de Tsunami Democràtic que tallen la carretera N-II a la Jonquera que abandonin l'asfalt per permetre la circulació.