Publicat 2/9/2019 11:01:09CET

Els Mossos d'Esquadra investiguen el correbou de Vidreres en el qual va haver-hi 22 ferits

Mossos d'Esquadra
@MOSSOS - Archivo

GIRONA, 2 set. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident d'aquest diumenge en el correbou de Vidreres (Girona) en el qual un bou que es va escapar va ferir 22 persones, han explicat a Europa Press fonts policials i sanitàries.

En un comunicat, l'Ajuntament de la localitat ha lamentat l'accident i ha explicat que l'equip de govern es va reunir d'urgència aquest diumenge amb l'entitat del correbou per parlar de la situació que s'ha viscut.

"En els propers dies informarem del futur d'aquest esdeveniment al nostre municipi", ha afegit, i ha transmès la seva solidaritat i preocupació pels ferits, i els ha desitjat una ràpida recuperació.

Per la seva banda, la coordinadora per l'abolició dels correbous ha desitjat una ràpida recuperació als ferits però ha lamentat la mort de l'animal, l'única víctima que es trobava a Vidreres contra la seva voluntat.

L'entitat ha lamentat que a Catalunya no es prohibís tota la tauromàquia, només "la modalitat de tortura més explícita, i que es deixés intacta la modalitat dels correbous i amb una normativa reglada", com una excepció a la llei catalana de protecció animal, i ha recordat que van iniciar una ILP contra els correbous que actualment es troba en pausa.