Els Mossos demanen col·laboració per trobar el presumpte autor d'un crim a Sabadell

Actualitzat 29/10/2019 9:49:29 CET
MOSSOS D'ESQUADRA/TWITTER - Archivo

L'inspector Josep Antoni López explica que busquen dades de dues persones

BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)

Els Mossos d'Esquadra han demanat aquest dimarts col·laboració ciutadana per identificar wl presumpte autor d'un homicidi que va tenir lloc el 29 de juny a les 4.15 hores al carrer Gràcia de Sabadell (Barcelona), i han difós un vídeo amb imatges de dues persones presumptament implicades.

En declaracions als mitjans, el cap de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord, l'inspector Josep Antoni López, ha ressaltat que les persones que volen identificar "han participat en un fet delictiu greu, en un homicidi", per la qual cosa tenen molt interès a trobar-los.

Els investigadors han determinat per ara que en els fets i en la mort de la víctima hi va participar un home que anava acompanyat d'una dona, parella que va quedar enregistrada per càmeres de seguretat, i les imatges s'han difos aquest dimarts.

Atès que les indagacions de Mossos encara no han pogut determinar la identitat del presumpte autor de l'homicidi, la policia catalana ha obtingut permís del jutge per difondre les imatges per si algun ciutadà pot aportar dades sobre les persones que apareixen en el vídeo.

Des del passat 29 de juny els Mossos investiguen el crim i han habilitat un número de telèfon (667089796) perquè se'ls pugui enviar qualsevol informació mitjançant WhatsApp o Telegram, i un correu electrònic: mossos.homicidisabadell@gencat.cat.