Actualitzat 31/10/2019 12:11:17 CET

Els joves que acampen a la plaça Universitat de Barcelona passen la nit sense incidents

Un grup de joves passen la nit a la plaça Universitat de Barcelona.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 31 Oct. (EUROPA PRESS) -

Els joves que han iniciat aquest dimecres una acampada indefinida a la plaça Universitat de Barcelona per reclamar que "s'aturi de manera immediata la repressió" han passat la seva primera nit d'acampada, que ha transcorregut sense incidents.

Durant la nit, a la plaça, hi ha hagut més de 100 tendes de campanya, i la Gran Via continua tallada a l'altura de la plaça, on també hi ha tendes sobre la calçada, que està tallada des d'aquest dimecres.

Un grup dels joves acampats ha estat tota la nit despert per vigilar "que tot funcionava adequadament", segons han explicat a Europa Press.

Així, han detallat que han controlat que no hi hagués cap problema entre els acampats i també han estat pendents de la gent que s'apropava a la plaça "per evitar infiltrats o altres incidents".

NETEJAR, DEBATS I ASSEMBLEA

A primera hora d'aquest dijous, a les 08.30 hores, tenen previst netejar la zona i començar una jornada de debats, mentre que han convocat una segona assemblea oberta --la primera va ser aquest dimecres a la tarda-- per analitzar la jornada i definir com continuar.

A última hora d'aquest dimecres diversos membres de l'Assemblea de Càrrecs Electes van anar a saludar als acampats que eren a la plaça, van xerrar amb ells i van marxar.