Publicat 31/5/2019 13:32:33 +02:00CET

Els Jonas Brothers anuncien concerts a Madrid i Barcelona

Jonas Brothers anuncien concerts a Madrid i Barcelona al febrer de 2020
LIVE NATION - Archivo

MADRID, 31 maig (EUROPA PRESS) -

Els Jonas Brothers han confirmat dues parades a Espanya per presentar el seu cinquè àlbum d'estudi, 'Happiness Begins', que sortirà a la venda el 7 de juny, deu anys després del seu últim concert al país.

Els concerts seran el 16 de febrer al Wizink Center de Madrid i el 17 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona, ha informat Live Nation.

Després d'haver alimentat els rumors, els Jonas Brothers anuncien els detalls del seu 'Happiness Begins Tour' previst per al 2020 que inclou vint ciutats europees.

La notícia d'aquesta gira sorgeix després de l'anunci de la primera ronda de dates a l'Amèrica del Nord, només un avançament del que serà la gira més gran dels Jonas Brothers fins ara, amb un total de 67 xous al Canadà, Mèxic i els Estats Units.

Produïda per Live Nation, la gira europea 'Happiness Begins Tour' començarà el 29 de gener a la ciutat de Birmingham, amb parades a Alemanya, Espanya, Itàlia i un últim concert a París el dia 22 de febrer.

Els registrats a www.livenation.es tindran accés a una prevenda exclusiva el dimecres 5 de juny a les 10 hores. La venda general s'obrirà el 6 de juny a les 10 hores a www.livenation.es i Ticketmaster.es. Les entrades costaran entre 55 i 85 euros (més despeses).

Els paquets VIP per gaudir dels concerts dels Jonas Brothers estaran disponibles i es vendran només a través de la plataforma HOST VIP a partir del 6 de juny.