Publicat 9/10/2019 17:02:52 +02:00CET

Els dirigents dels Mossos i la Conselleria se'n van ofesos de l'acte de la Guàrdia Civil

Desfilada pel dia de la Patrona de la Guàrdia Civil a Catalunya
EUROPA PRESS

SANT ANDREU DE LA BARCA (BARCELONA), 9 oct. (EUROPA PRESS) -

Dirigents dels Mossos d'Esquadra i de la Conselleria d'Interior de la Generalitat se n'han anat ofesos aquest dimecres de la celebració de la patrona de la Guàrdia Civil a la comandància de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) per un discurs del cap del cos a Catalunya, Pedro Garrido.

Fonts de la Conselleria han indicat a Europa Press que els representants de la Generalitat i dels Mossos de l'acte se n'han anat en sentir-se ofesos, "en protesta pels discursos i especialment les referències" al major destituït Josep Lluís Trapero i la intendenta Teresa Laplana, investigats per l'Audiència Nacional.

Havien assistit a l'acte el secretari general de la Conselleria d'Interior, Brauli Duart; el director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer, i el comissari en cap de la policia autonòmica, Eduard Sallent, que hi han estat fins el final de la desfilada tot i que no han acudit a l'aperitiu posterior.

Abans d'abandonar l'acte, Brauli Duart i Pere Ferrer s'han acomiadat de la delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera; el director general de la Guàrdia Civil, Félix Azón, i Pedro Garrido.