Publicat 13/11/2019 21:46:59 +01:00CET

Els CDR tallen accessos a Barcelona per la Diagonal, Meridiana, Gran Via i Ronda del Mig

L'avinguda Diagonal tallada durant protestes de CDR
EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 nov. (EUROPA PRESS) -

Grups de persones convocades per CDR per protestar contra la sentència de l'1-O han tallat la nit d'aquest dimecres l'avinguda Diagonal a l'altura de la plaça Maria Cristina i la Gran Via amb el carrer Padilla per segona nit consecutiva, mentre que també han parat la circulació de l'avinguda Meridiana, com porten fent cada nit des de fa un mes.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat d'aquests talls, convocats a les 19.30, i que aquest dimecres també han inclòs la Ronda del Mig, a on s'han desplaçat alguns dels manifestants que estaven a la Diagonal, mentre que el tall de Gran Via afecta a la plaça dels Glòries per la manifestació, i la plaça Universitat segueix tallada per l'acampada.

CDR Barcelonès ha fet aquest dimecres la convocatòria amb el lema 'Bloquegem Barcelona', després que el dimarts va convocar a un 'Sopar popular' a la Diagonal.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que s l'entrada a Barcelona per la B-23 es fan desviaments obligatoris cap a les rondes pel tall de la Diagonal, i també es fan en la C-33 a l'altura de Montcada i Reixac (Barcelona) d'entrada a la capital catalana.

Un altre grup de manifestants ha tallat l'enllaç de la C-17 amb la C-25 a Gurb (Barcelona) en sentit nord, entre els quilòmetres 62,5 i 63 de la C-17, des de les 20.25 hores, segons Trànsit.