Els Bombers de Mallorca sufoquen un incendi en una nau agrícola a Santa Margalida

Publicat 9/12/2019 16:59:41CET
Incendi Santa Margalida
BOMBEROS DE MALLORCA

PALMA DE MALLORCA, 9 des. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de Mallorca han fet aquest dilluns 50 intervencions a causa dels forts vents que pateix l'illa i, entre elles, destaca un incendi en una nau agrícola a Santa Margalida on encara continuen treballant operatius de quatre parcs.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, el cos de bombers també ha actuat en la caiguda d'un pi de grans dimensions sobre la façana d'un edifici al Passeig Mallorca de Consell.

Els vuit parcs de bombers (Calvià, Llucmajor, Inca, Manacor, Sóller, Artà, Felanitx i Alcúdia) estan treballant en diversos municipis de Mallorca i s'ha activat el protocol d'ajuda mútua amb els Bombers de Palma amb el suport del municipi de Marratxí.

Cal recordar que des d'Emergències han activat l'índex de gravetat (IG1) del Pla Meteobal, ateses les informacions de l'Agència Estatal de Meteorologia en Balears que pronostiquen vents superiors als 110 km/h en cimeres i caps de l'illa.

En la resta de l'illa s'espera que el bec de vent es registri a la tarda amb ratxes de vent de fins els 80 quilòmetres per hora.