Els Bombers continuen refredant la zona de la Canonja amb 30 dotacions

Actualitzat 15/1/2020 9:53:02 CET
Bomberos y servicios de Emergencia acuden a la explosión en la planta petroquímica de La Canonja (Tarragona)
Fabian A. Pons/ Europa Press

La recerca del desaparegut s'ha suspès a les dues de la matinada "per seguretat"

TARRAGONA, 15 gen. (EUROPA PRESS) -

El responsable del dispositiu per abordar l'explosió al complex petroquímic de la Canonja (Tarragona), Jordi Solà, ha indicat la matinada d'aquest dimecres que la propagació de l'incendi ha acabat i que s'ha continuat treballant durant la matinada en el control d'un petit incendi en un dipòsit, amb 30 dotacions de Bombers de la Generalitat.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, va explicar des del centre de comandament avançat que l'objectiu de les tasques durant la matinada era refredar tot l'entorn, i va afegir que hi ha set empreses afectades al polígon en què es va produir l'explosió.

El matí d'aquest dimecres, els Bombers han indicat que s'han centrat en la refrigeració des de l'exterior del tanc d'òxid d'etilè.

A partir de les 07.00 hores, han fet el relleu de grup i a les 08.00 hores han iniciat un brífing per abordar els objectius de la jornada, han explicat els agents a Europa Press.

A més a més, segons han explicat en una publicació de Twitter que ha recollit Europa Press, poc abans de les 02.00 hores de la matinada "per qüestions de seguretat" han suspès la recerca de la persona desapareguda per reprendre-la amb la llum del dia.

La circulació ferroviària de Renfe continua suspesa el matí d'aquest dimecres --i sense alternativa-- des de Tarragona en direcció sud a petició de les autoritats com a mesura de prevenció, cosa que afecta les línies R14, R15, R16, R17, RT1 i RT2.

Contador