Publicat 19/12/2019 11:33:56 +01:00CET

Els Bombers apaguen l'incendi al carrer Enamorats de Barcelona

Incendi al carrer Enamorats de Barcelona.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 19 des. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de Barcelona han apagat aquest dijous al matí l'incendi al carrer Enamorats de Barcelona, en què 26 persones han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En declaracions als periodistes, el cap operatiu dels Bombers, Antonio Cabeza, ha informat que a les 7.20 hores han rebut l'avís de la columna de fum i de foc a la façana del local que s'ha incendiat.

Quan han arribat les dotacions, el foc cremava intensament i també hi havia una "gran afectació" en un edifici d'habitatges per la propagació de les flames per un pati interior, per la qual cosa han hagut d'evacuar els veïns.

El local incendiat estava dedicat de manera "informal" a la reparació de bicicletes i patinets, i la causa del foc no és visible per les afectacions de les flames, per la qual cosa els Mossos d'Esquadra ho investigaran, tot i que els Bombers creuen que l'estructura de l'immoble no ha quedat afectada.

El SEM ha informat que dels 26 afectats, nou són afectats lleus, quatre menys greus, un de greu i 12 han rebut l'alta 'in situ', mentre que 13 persones han estat traslladades a centres mèdics.