Publicat 19/11/2019 17:07:21 +01:00CET

Els acampats de plaça Universitat critiquen la "instrumentalització" d'una agressió sexual

Tendes de campanya a la plaça de la Universitat de Barcelona, on uns 200 estudiants acampen en senyal de protesta contra la sentència del judici del procés, 8 de novembre del 2019 (ARXIU).
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

Els acampats de plaça Universitat de Barcelona han criticat aquest dimarts la "instrumentalització política i morbosa" de les informacions sobre la trucada d'una de les acampades al 112 que assegurava haver estat víctima d'una agressió sexual en una de les tendes de campanya dijous a la tarda.

En un comunicat, han retret que s'hagi informat de l'assumpte "sense el consentiment de la persona agredida" i han assenyalat que el Punt Lila de l'acampada té un protocol contra les agressions en col·laboració amb els serveis mèdics i els Mossos d'Esquadra.

"Passa per respectar i seguir en tot moment la voluntat de l'agredida que, en aquest cas, no vol que es converteixi en un esdeveniment mediàtic", han assenyalat sobre el que s'ha establert en el seu protocol, i han afirmat que en la protesta mai s'han tolerat comportaments masclistes, racistes o lgtbifòbics.