Dos policies ferits lleus en perseguir un cotxe amb marihuana a la Jonquera (Girona)

Publicat 14/11/2019 12:05:23CET
Cotxe de la Policia Nacional accidentat després d'una persecució a la GI-500 a la província de Girona.
POLICÍA NACIONAL

GIRONA, 14 nov. (EUROPA PRESS) -

Dos agents de la Policia Nacional han resultat ferits lleus durant la persecució d'un cotxe que portava 27 quilos de marihuana i va fugir d'un control a la Jonquera (Girona).

En un comunicat aquest dijous, el cos policial ha explicat que l'home va fugir d'un control la matinada del dissabte 9 de novembre amb "una maniobra violeta" amb risc d'atropellament d'un dels policies i va conduir fins al Pertús (França), on va canviar de sentit i va tornar fins a Agullana (Girona).

El van detenir a Agullana després que dos vehicles policials el perseguissin per la carretera GI-500 i, durant el seguiment, un vehicle de la policia va sortir-se de la carretera per evitar xocar amb el cotxe que perseguien, que va frenar bruscament.

El cotxe que fugia va impactar amb un desnivell a la calçada a l'altura d'Agullana, on els agents el van interceptar i van trobar al seient del darrere 25 paquets envasats al buit de marihuana, per la qual cosa van detenir el conductor per un presumpte delicte de tràfic d'estupefaents i contra la seguretat del trànsit.

Els agents del cotxe accidentat van resultar ferits lleus i la policia creu que el conductor detingut volia transportar la marihuana a Bèlgica, el seu país d'origen.