Publicat 6/9/2019 22:43:25 +02:00CET

Dos investigats, 17 detinguts i un denunciat al Metro i Rodalies de Barcelona

Els arrestats sumen més de 300 detencions, i quatre d'ells acumulen 237

BARCELONA, 6 set. (EUROPA PRESS) -

L'operació policial en el Metro i Rodalies de Barcelona d'aquest divendres s'ha resolt amb dos investigats per apropiació indeguda d'un mòbil; un denunciat per tinença d'haixix, i 17 detinguts en aplicació de la Llei d'Estrangeria, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Fonts del cos policial consultades per Europa Press han detallat que els arrestats acumulen més de 300 detencions, la majoria per delictes contra el patrimoni, i que només quatre d'ells sumen 237 del total.

Han estat arrestats durant una operació conjunta de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional per combatre la delinqüència multirreincidente en el suburbà barceloní.

L'operatiu s'ha desplegat en les estacions de Plaça Catalunya i Estació de Sants, i agents s'han desplaçat el Centre de Seguretat i Protecció Civil del Metre per fer un seguiment a través de les càmeres.

L'operació conjunta, amb més d'un centenar d'agents, s'ha desenvolupat per localitzar delinqüents reincidents actuant 'in fraganti' o en actitud de cerca de possibles víctimes, ha recordat.

El cos policial ha assenyalat que, després d'identificar-los i comprovar si tenen algun requeriment pendent, si els identificats són estrangers es comprova la seva situació administrativa.