Publicat 19/2/2019 16:06:55 +01:00CET

Dos detinguts quan fugien amb una moto i una caixa forta robades a Barcelona

Caixa forta robada recuperada per la Gurdia Urbana de Barcelona
GUARDIA URBANA DE BARCELONA

BARCELONA, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

La Gurdia Urbana de Barcelona va arrestar dijous passat dues persones a les quals uns agents van detectar presumptament que circulaven amb una moto robada per la vorera del carrer Mallorca amb una caixa forta sostreta a un comer del barri de l'Eixample.

En un comunicat aquest dimarts, el cos policial ha informat que, en veure els agents, el conductor i el passatger de la moto van fugir a gran velocitat per la vorera i en contra direcció fins que van caure perqu van xocar amb una paperera i els van detenir.

Van comprovar que la caixa forta era d'un comer del carrer Casanova i que contenia 1.900 euros, que la moto també estava reclamada per robatori i que, en una motxilla, els detinguts portaven eines per suposadament dur a terme el robatori.

Els van arrestar per presumptes delictes de robatori i furt i ús de vehicle de motor, i els agents van retornar la caixa forta al cap de seguretat del comer.

En la identificació dels sospitosos, els policies van veure que un d'ells tenia vigents quatre ordres de detenció i de personació judicial.