Publicat 12/7/2019 17:07:21 +02:00CET

Dos detinguts a Barcelona en disparar una arma al terra en un aldarull

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones la matinada d'aquest divendres per haver exhibit una pistola i disparat al terra durant un aldarull a la zona d'oci del Passeig Marítim, ha informat la policia barcelonina.

Els fets han tingut lloc cap a les 4.00 hores davant d'una zona de discoteques sense que s'hagi produït cap ferit i ara els detinguts han passat a disposició dels Mossos d'Esquadra perquè investiguin les circumstàncies del cas.

En un comunicat, les patronals de l'oci nocturn Spain Nightlife i Fecasarm han condemnat els fets i han anunciat que estan estudiant personar-se en el procediment judicial com a acusació popular contra els dos detinguts.

Segons han explicat, els fets van ocórrer quan els detinguts volien provar d'accedir per segon cop a una discoteca de la zona després de ser rebutjats un primer cop pels vigilants de seguretat en considerar que "manifestaven actituds violentes".

Els dos homes han provocat un aldarull amb els vigilants que ha acabat en un forcejament en el qual un dels detinguts ha disparat dues vegades al terra, encara que els agents els han reduït i han impedit que els disparessin, segons Spain Nightlife.