Publicat 11/3/2019 19:17:08 +01:00CET

El documental 'Life, Animated' obrir el Brain Film Fest 2019 a Barcelona

El documental 'Life, Animated' obrir el Brain Film Fest 2019 a Barcelona
BRAIN FILM FEST

BARCELONA, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

El II festival Brain Film Fest arrencar la seva programació audiovisual aquest divendres amb el documental 'Life, Animated', en el qual el periodista premi Pulitzer Ron Suskind relata els esforos de la seva família per normalitzar l'autisme amb personatges de Disney, ha explicat la cita en un comunicat aquest dilluns.

El Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) acollir entre aquest dijous i aquest diumenge el festival, que és impulsat per la Fundació Pasqual Maragall amb l'objectiu de promoure la creació audiovisual sobre tots els aspectes del cervell i sensibilitzar sobre les malalties que hi afecten.

En aquesta edició el festival acollir la IX Gala del Premi Solé Tura, que premiar a tres pellícules i comptar amb la participació d'importants membres de la cultura, la sanitat i els mitjans audiovisuals.

El festival projectar sis documentals fora de concurs, així com els films 'At the Philosopher's School' de Fernand Melgar, 'Mais ca vida' de Rubn Riós, 'Peces de agua dulce (en agua salada)' de Marc Serena i Biel Mauri, 'La Música és la vida' de Santiago Torres, 'Habiti Human than Human' de Tommy Pallotta i Femke Wolging, i 'Smartphones: the Dark Side' de Matthew Hill.

El festival comptar amb 22 curtmetratges de sis pasos, d'entre les 260 propostes rebudes, que seran avaluats pel jurat, format per Claudia Aineto, José Coronat, Karine Fauria, Sílvia Quer i Olga Subirós.

, Sílvia Quer y Olga Subirós.