Publicat 2/4/2019 13:25:21 +02:00CET

El Doctor Music Festival es trasllada al circuit de Montmeló i durar tres dies

Av Dr Music
EUROPA PRESS

Convida els habitants del Pallars Sobir a assistir-hi de franc

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El Doctor Music Festival es trasllada al circuit de Montmeló, no se celebrar com estava previst a Escalarre (Lleida), reduir de quatre a tres dies la seva programació, que passa a celebrar-se els dies 12, 13 i 14 de juliol, i manté el gruix del cartell que havia anunciat, ha comunicat aquest dimarts en roda de premsa el fundador de la promotora Doctor Music, Neo Sala.

L'organitzador ha dit que s'han vist obligats a prendre aquesta decisió davant la "interpretació exagerada" dels informes de l'Agncia Catalana de l'Aigua (ACA) del risc d'inundació, i que fa impossible ajustar-s'hi a quatre mesos del festival.

Sala ha explicat que el festival est molt agrat als alcaldes del Pallars Sobir i ha convidat tots els habitants de la comarca -uns 8.000-- a assistir-hi gratutament com un "gest" al territori.

El Doctor Music Festival mantindr el gruix del cartell, canviant de dia formacions com Smashing Pumpkins i Parquet Courts, per no podr comptar amb Chris Robinson Brotherhood, en no ser possible canviar de jornada.

El festival ha anunciat les novetats de Johnny Marr, Texas, La Iaia i El Petit de cal Eril en un cartell que ja compta amb The Strokes, Rosalía, Sopa de Cabra, Underworld, King Crimson i The Good The Bad and The Queen, entre d'altres.