Publicat 22/2/2019 14:33:08CET

El director artístic del Caet i del Festival TNT de Terrassa deixa el crrec després de 12 anys

El director del CAET, Pep Pla
EUROPA PRESS - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El director artístic del Centre d'Arts Escniques de Terrassa (Caet) i el Festival TNT - Terrassa Noves Tendncies, Pep Pla, ha tancat la seva etapa al capdavant d'aquest organisme i projecte municipal després de 12 anys al capdavant.

El Festival TNT, que se celebrar del 26 al 29 de setembre del 2019 i ja té configurada bona part de la seva programació, ser l'últim que dirigeixi Pla després que finalitzés la seva relació contractual amb el Caet el 31 de desembre, i ara es podr "dedicar a altres projectes artístics personals i afavorir el relleu en aquests equipaments", segons ha informat l'Ajuntament de Terrassa aquest divendres en un comunicat.

Durant aquests anys, el certamen ha coprodut desenes de produccions contempornies amb companyies catalanes i de la ciutat terrassenca que han fet gires pel món, i ha apadrinat diversos artistes que han "passat a ser referents" en les arts escniques, com l'Agrupación Señor Serrano, Xavier Bobés, Agnés Mateus i el Conde de Torrefiel, entre d'altres.

El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha destacat el paper del pla per consolidar el Caet i que ha ajudat a "dotar la ciutat d'una programació d'arts escniques per a tothom, de qualitat i amb una ocupació sempre superior al 82%" durant aquests anys.

Aguado ha assenyalat que "sempre tindr la porta oberta per participar en la vida cultural" de Terrassa i ha informat que en les properes setmanes obrir un concurs públic per designar la persona que assumir la futura direcció.