La Diputació de Lleida torna a col·locar pancartes de suport als presos sobiranistes

Publicat 11/11/2019 18:12:41CET
Pancartes de suport als sobiranistes presos col·locades a la Diputació de Lleida.
DIPUTACIÓN DE LLEIDA

LLEIDA, 11 nov. (EUROPA PRESS) -

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i altres membres del govern de la institució han tornat a col·locar aquest dilluns en una de les façanes del palau de la institució pancartes a favor dels presos sobiranistes amb els lemes 'Llibertat' i 'Us volem a casa' que van ser retirades el 18 d'octubre i així es compleix l'ordre de la Junta Electoral Provincial després d'una denúncia de Cs.

Una vegada finalitzada la campanya electoral, Talarn ha informat en una anotació a Twitter recollida per Europa Press de la col·locació de les pancartes: "Membres de l'equip de govern de la Diputació de Lleida hem tornat a penjar les pancartes en les quals demanem llibertat i que volem a casa els presos i exiliats polítics".

Talarn ha precisat en el seu tuit que la col·locació de les pancartes ha estat "feina conjunta" dels grups d'ERC i de JxCat de la Diputació de Lleida.

Durant la campanya electoral, membres del govern de la Diputació van col·locar una altra pancarta en blanc, amb la qual l'equip de govern pretenia "que la ciutadania interpretés el missatge que millor volgués entendre".

Cs va denunciar davant de la Fiscalia de Lleida l'incompliment de la Diputació per desatendre l'ordre de la Junta Electoral de Zona de retirada de la pancarta i els llaços de la façana de l'institució.