Publicat 3/9/2019 13:10:55 +02:00CET

La Diputació de Barcelona assessorarà 58 poblacions que no tenen un servei de consum municipal

Les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona assessorarà durant aquest setembre a 58 poblacions que no compten amb un servei de consum municipal.
DIPUTACIÓ DE BARCELONA

BARCELONA, 3 set. (EUROPA PRESS) -

Les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona assessoraran durant aquest setembre 58 poblacions que no compten amb un servei de consum municipal, en les quals els ciutadans presentaran les seves consultes i reclamacions gratuïtament.

Segons un comunicat de la Diputació, la finalitat bàsica del servei és "defensar els consumidors i els seus drets", a més de facilitar material informatiu i donar consells per estalviar en les factures d'aigua, llum i gas.

Les UMIC formen part del programa de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, i dona resposta a les consultes que fan directament els ciutadans i a les que es tramiten en la Bústia del Consumidor --que es troba en més de 200 ajuntaments adherits a aquest servei--.