Publicat 17/7/2020 15:09:05 +02:00CET

El Dia del Llibre renuncia al passeig de Gràcia de Barcelona

El president del Gremi de Floristes, Joan Guillén; la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga; el president de la Cambra del Llibre, Patrici Tixis; el tinent d'alcalde Joan Subirats; i la presidenta del Gremi de Llibreters, Maria Carme Ferrer.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 17 jul. (EUROPA PRESS) -

La Cambra del Llibre de Catalunya, que agrupa gremis i associacions d'editors, llibreters i distribuïdors, juntament amb el Gremi de Floristes, han decidit que el Dia del Llibre i la Rosa del 23 de juliol se celebri a Barcelona a les llibreries i floristeries, i han renunciat a l'"espai comú" al passeig de Gràcia d'acord amb les noves mesures sanitàries.

A la resta de municipis de Catalunya se celebrarà "d'acord amb la situació sanitària existent", ha afirmat la Cambra aquest divendres en un comunicat.

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes han agraït l'esforç i suport que han rebut de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i la resta de consistoris per a un retrobament dels lectors amb els autors el 23 de juliol "amb totes les garanties de seguretat que exigeix el moment" actual.