Actualitzat 12/9/2018 12:08:18 +00:00 CET

La DGT assegura que sí es va notificar a Piqué la pèrdua de punts del carnet

Gerard Piqué
ARCHIVO EUROPA PRESS

Pere Navarro: "M'estranya que no vagi amb xofer, aquí hi ha alguna cosa que em costa entendre"

MADRID, 4 set. (EUROPA PRESS) -

El futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué, que va ser 'enxampat' fa uns dies per conduir sense punts del carnet, sí coneixia que havia perdut els punts del permís de conduir, segons ha assegurat aquest dimarts el director general de Trànsit, Pere Navarro, en ser preguntat per aquesta qüestió durant la presentació del balanç oficial de la DGT de la sinistralitat d'estiu.

"En l'expedient hi consta: notificació personal de la resolució de pèrdua de punts", ha asseverat el titular de Trànsit, que no ha volgut donar més detalls respecte aquest cas.

Per tant, tal com ha afirmat, constituiria un delicte, en haver agafat l'esportista el cotxe sabent que no tenia punts del permís. Tot seguit, ha dit: "M'estranya que no vagi amb xofer, aquí hi ha alguna cosa que em costa entendre".

Segons ha comentat Navarro, els personatges públics, com en aquest cas Piqué, haurien de tenir "certa responsabilitat" i "obligació d'exemplaritat" i no cometre aquest tipus de delictes contra la seguretat vial. "Però aquesta és la teoria, després en la pràctica es descobreix que hi ha el que hi ha", ha lamentat.

"La societat ha fet que esdevinguis un ésser públic, tu també tens un compromís amb la societat, has de retornar a la societat part del que la societat t'ha donat, i això és l'exemplaritat, encara que cadascú fa el que considera que ha de fer", ha conclòs.

405610.1.260.149.20180904133853
Vídeo de la noticia