Publicat 29/6/2019 18:38:08 +02:00CET

Detinguts dos menors per una presumpta agressió sexual a Canet de Mar (Barcelona)

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Arxiu)
MOSSOS D'ESQUADRA/TWITTER - Archivo

BARCELONA, 29 juny (EUROPA PRESS) -

La policia local de Canet de Mar (Barcelona) ha detingut dos menors presumptament acusats d'una agressió sexual a una dona la matinada d'aquest dissabte, han informat a Europa Press els Mossos d'Esquadra, que han assumit la investigació del cas.

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha informat en un comunicat que els dos joves, sota la tutela de la Direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, han estat detinguts a primera hora d'aquest dissabte.

El departament ha condemnat "de la manera més rotunda la presumpta agressió sexual", ha mostrat el seu suport i acompanyament a la víctima i ha posat a la seva disposició els seus serveis de suport a dones que han sofert violència masclista.

Ha anunciat que la Generalitat presentarà una denúncia i es personarà contra els joves, i ha instat la justícia a actuar "amb la màxima celeritat per esclarir els fets i amb tota la contundència que correspongui".

La Conselleria ha afirmat que fets com aquest "no tenen cabuda en la societat catalana", i ha defensat que com a administració pública segueixen treballant perquè no es produeixi cap tipus de violència masclista.